Be Traceable

Het KNRM is Nederlands stille kracht langs de kust. Ze redden, en helpen in nood. Vaker dan we denken! En te weinig mensen lijken dat te weten. KNRM vroeg ONS om hulp: creatief na denken over hun ‘Be Traceable’ campagne. Kort gezegd een infodrager waarmee watersporters hun gear én zichzelf traceerbaar maken. Het verkleint de kans op onnodig uitvaren, en vergroot de effectiviteit van reddingen.

Cover-brandsheet3

Nieuwe Stijl

Wij hebben niet één maar een set stickers ontworpen, zodat er (bijna) altijd een sticker is die aansluit bij de smaak van de watersporter. Want je plakt niet zomaar iets op je geliefde board.

Daarnaast hebben we ook de hele online campagne mogen inrichten (Social Ads) en hebben we, in samenwerking met het online marketing team van de KNRM, gekeken naar conversie-verhogende toepassingen op de website van de KNRM.

stickers knrm be traceable (1)
Project-afbeelding knrm 2
samenwerking kevin langeree

Partnerships & Activatie

Door pro-actieve partnerships met pro-kiter Kevin Langeree, Kitemana en het NKV (ieder haar eigen sticker), creatieve copywriting en social ads hebben wij de campagne extra kracht kunnen bijzetten. Het resultaat: evenveel aanvragen als de vier  voorgaande jaren opgeteld! En we zijn nog niet klaar. To be continued!

Adriaen Block artwork - The Green Surfer
About The Green Surfer - Pandamie
Masker face The Waste x The Green Surfer
IPA Gekkie - Dwarsdrijver schets
The Blooming Dutch - The Green Surfer (2)
The Green Surfer - patern