Energy to the people.

At The Green Surfer we love to create future-proof concepts, identities and campaigns. But we love to ride a good wave with friends too! Work, share and play.

De geschiedenis wordt niet geschapen door doorsnee mensen. We hebben de ongewone mens nodig, die avonturen durven te ondernemen.

Sommigen blijven op het netvlies staan. Maar te veel van deze vaderlandse helden verdwijnen in vergetelheid. Samen met de Keukenhof hebben we veertien van deze karakterkrakers in het voetlicht gezet. Ter inspiratie, om wensen en dromen niet te laten verstoffen

Onze specialisaties

Branding & Strategy

Bij The Green Surfer zijn we er gek op om toekomstbestendige concepten, identiteiten en campagnes te creëren. Het creëren van bedrijven met een uniek en krachtig DNA is wat onze creatives het meest blij maakt. Daarnaast houden we ervan om onszelf te verliezen in design en story.

Design & Development

In het huidige tijdperk is jouw website vaak het eerste contactmoment met jouw potentiele klant. Erg belangrijk dus om op dat moment een onuitwisbare indruk achter te laten. Onze designers en developers laten jouw merk online stralen!

Marketing & Campaigns

Hoewel een goed en sterk merk onmisbaar is, houdt het daar niet bij op. Een goede (online) strategie, vlijmscherpe teksten en social media zijn nét zo belangrijk. Onze digital marketeers helpen je graag verder bij jou online uitdagingen.

Content & Productions

Denken doen we graag maar ook het doewerk geeft ons energie. Wij zetten creatieve concepten graag kracht bij middels beeld. Denk hierbij aan fotografie, videografie en animatie.

The Green Surfer - Energy to the people

Bart van der Valk

Art Director
Adriaen Block artwork - The Green Surfer
About The Green Surfer - Pandamie
Masker face The Waste x The Green Surfer
IPA Gekkie - Dwarsdrijver schets
The Blooming Dutch - The Green Surfer (2)
The Green Surfer - patern