Let's get salty!

BeachBreak is een actieve surfclub aan de Noordwijkse kust. Waar surfers chillen, genieten van de rust en elkaar, op veilige afstand van de tourist traps. Om het mee te maken moet je moet even het warme strandzand trotseren. Maar dan heb je ook wat! Zo’n plek moet je delen met de wereld… en precies dat was de vraag die we van deze parel aan zee kregen.

Plezier voorop

BeachBreak biedt (water)sport activiteiten op en rond het strand voor de geoefende én de ongeoefende zeegast. Voor kleine én grote groepen. En naast dat zij hierin één van de grootste van Nederland zijn, zijn het ook nog eens onze vrienden. Samenwerken betekende dus één groot feest!

uiting beachbreak
iPhone 14 Pro Mockup beachbreak
rentals beachbreak

Een compleet nieuwe look-and-feel

Zij hadden al een indrukwekkende staat van dienst met een zeer goede vindbaarheid. Zaak dus om hun karakter te vertalen in een look-and-feel, in combinatie met gebruiksgemak en optimale leesvriendelijkheid. Als de website al het plezier uitstraalt dat je hoopt te ervaren bij bezoek, pak dan je strandspullen. Want er is niets aan gelogen.  BeachBreak wordt ‘m deze zomer!

Adriaen Block artwork - The Green Surfer
About The Green Surfer - Pandamie
Masker face The Waste x The Green Surfer
IPA Gekkie - Dwarsdrijver schets
The Blooming Dutch - The Green Surfer (2)
The Green Surfer - patern