Albert Heijn Circulair

Zijn grote bedrijven traag bewegende mastodonten, moe van positieve verandering? Nou, we hebben goed nieuws. Albert Heijn is niet alleen in beweging... ze lopen voorop. We zijn blij dat we hun circulaire boodschap kunnen hosten en tot leven kunnen brengen in kunst en beeld.

Circualair AH

Eerste circulaire winkel Gouda

Albert Heijn heeft de eerste circulaire supermarkt van Nederland geopend. Waarschijnlijk in Europa. Dus had The Green Surfer de eer om samen met Circular Customs een buitenbeeld te maken: een mozaïek. Het bestaat volledig uit tegels, versnipperd, gesmolten en gesneden uit winkelwagentjes en kratten.

AH proj ect Gouda - The Green Surfer
Albert Heijn Gouda circulaire winkel

Albert Heijn en de toekomst: Wie vooruit denkt loopt nooit achteraan.

Albert Heijn is geen kleintje. En wie zo in de spotlight staat heeft wel een goed plan nodig voor de toekomst. En dat hebben ze! Want wie Albert Heijn ECHT goed beschouwt zal ontdekken dat er flink wat toekomstvriendelijke ambities in de schappen liggen. De eerste duurzame supermarkt van Europa? Je raadt het al. Circulaire supermarkt? Staat er, en wel in Gouda. En in het verbeelden van die ambities Is the Green Surfer met plezier de creatieve uitlaatklep.

Het wonder van Gouda.

Adriaen Block artwork - The Green Surfer
About The Green Surfer - Pandamie
Masker face The Waste x The Green Surfer
IPA Gekkie - Dwarsdrijver schets
The Blooming Dutch - The Green Surfer (2)
The Green Surfer - patern