IPA Gekkie

Een Dwarsdrijver is niet iemand om in een hokje te duwen. Zoekt grenzen. Zoekt plezier. Zoekt redenen om het leven serieus te nemen door het niet te serieus te nemen. De Dwarsdrijver houdt van de energie van samenzijn. Van spontane festivals. Van dorps- en pleinfeesten. Van zons-ondergangen. Van de geur van kampvuur. En van alles wat dat compleet maakt.

Schets logo

Nieuwe Stijl

Sinds 2021 heeft Dwarsdrijver de faun als beeldmerk. De FAUN is een mythisch wezen, half mens, half bok, met een enorme voorliefde voor plezier en feest. Aanjager, verleider, gangmaker. Kortom: die wilde kant die we allemaal zo nu en dan hard nodig hebben.

verpakking IPA Gekkie
productfoto staand waaier
IPA Gekkie 2

Vrijheid & identiteit

De ambities van Dwarsdrijver reiken steeds verder dan de grenzen van onze regio. Daarom is er samen met The Green Surfer een nieuwe identiteit gecreëerd. Een identiteit die vrijheid geeft aan onze dromen, wensen en ambities. Wensen die nu nog mythes lijken. Maar ze gaan komen.

Dwarsdrijver: bierbakker? Drankwinkel? Festival organisator? Moeilijk te zeggen. Neem nou ons laatste hoogstandje: Een premium IPA zoals je niet snel meer aan zal treffen. De eerste van een grotere familie aan eigen bieren. Gelimiteerde batch dus haal m in huis!!

Adriaen Block artwork - The Green Surfer
About The Green Surfer - Pandamie
Masker face The Waste x The Green Surfer
IPA Gekkie - Dwarsdrijver schets
The Blooming Dutch - The Green Surfer (2)
The Green Surfer - patern