Duurzame websites

Ontdek hoe een duurzame website niet alleen jouw online aanwezigheid transformeert, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst. Bij The Green Surfer geloven we in duurzame oplossingen die jouw bedrijf laten groeien en tegelijkertijd onze planeet beschermen.

KNRM-logo

Branding & strategie

Bij The Green Surfer creëren we toekomstbestendige merken die resoneren met jouw doelgroep en duurzame waarden uitstralen. Onze creatives ontwikkelen unieke concepten en identiteiten die een blijvende indruk achterlaten en jouw bedrijf onderscheiden.

Marketing en campagnes

Een duurzame website verdient een effectieve marketingstrategie die je doelgroep inspireert en betrekt. Onze digital marketeers helpen je bij het ontwikkelen van strategieën die niet alleen jouw merk versterken, maar ook bijdragen aan een duurzame toekomst.

Design en development

Bij The Green Surfer streven we naar een duurzame aanpak bij het ontwerpen en ontwikkelen van jouw website. Ons team zorgt voor een uniek ontwerp dat niet alleen aantrekkelijk is, maar ook energiezuinig en milieubewust.

Content en productie

Creativiteit en duurzaamheid gaan hand in hand bij onze content en productiediensten. We brengen jouw verhaal tot leven met beeldmateriaal en content die niet alleen de aandacht trekken, maar ook een positieve impact hebben op het milieu.

Bij The Green Surfer is creativiteit de kern van onze aanpak naar duurzame websites. We mengen dit met een flinke dosis ambitie, waardoor we een gezonde groei realiseren die past bij onze duurzame visie.

Wie is
The Green Surfer?

At The Green Surfer we love to create future-proof concepts, identities and campaigns. But we love to ride a good wave with friends too! Work, share and play.

The industrial era taught us to devide them, locked away in their little timezones. But the people discovered: the more you play, the better the work gets. So why not blend them into one? Let’s play!

Wat onze klanten over ons zeggen

SHVTTR

SHVTTR heeft meerdere video en local activaties geproduceerd met The Green Surfer. Deze samenwerkingen hebben geleid tot unieke projecten, die perfect aansluiting bij de missie en visie van bedrijven, met een succesvolle en creative uitkomst. Elke keer.

Sanne Dam

Creatief, flexibel, meedenken en out of the box denken, dat is The Green Surfer. Prachtige campagne voor ons in een nieuw jasje gestoken met mooie designs, pakkende teksten en goed advies. Waarde creëren voor de doelgroep en een fijne samenwerking.

Joep Verdegaal

Na een hack van m’n site was het voor mij niet mogelijk om m’n Google business terug te krijgen. De mannen van The Green Surfer zijn er in gedoken en zo was het binnen de kortste keren geregeld en heb ik weer controle over m’n eigen zaken. Mannen ik kan jullie niet genoeg bedanken.

Freestyle Visuals

Toppers om mee samen te werken! Al veel project mogen realiseren. Zeker een aanrader!

Michiel van den Berg

Wij werken nu geruime tijd samen met The Green Surfer. Ze zijn erg flexibel in hun manier van werken wat wij erg kunnen waarderen. Voor alle creatieve items kloppen we bij ze aan. Perfecte service!

Sophie Brouwer

In mijn zoektocht naar de juiste partij om 4 websites van Human Dimensions te verbouwen heb ik met veel verschillende ‘bouwers en ontwerpers’ gesproken. Wie kan ons verhaal en het ontastbare tastbaar maken? Na een gesprek met Bart en Jacob in hun jungle, eh ik bedoel kantoor, sloeg de vonk over.

duurzame websites. Laat ons je meenemen in de wereld van duurzaam online zijn.

Duurzame websites zijn meer dan alleen een online visitekaartje – ze zijn een stap in de richting van een groenere toekomst. Maar wat maakt een website eigenlijk duurzaam?

Het begint allemaal bij het ontwerpen, ontwikkelen en hosten van de website. Bij het ontwerpen wordt rekening gehouden met energie-efficiëntie, milieuvriendelijkheid en het minimaliseren van de ecologische voetafdruk. Dit betekent groene hosting, zuinige code, optimalisatie van afbeeldingen en multimedia, en het minimaliseren van externe scripts en bronnen.

Duurzame websites bieden tal van voordelen. Ze verbruiken minder energie, zorgen voor lagere operationele kosten op lange termijn en dragen bij aan een positieve reputatie en imago voor je bedrijf. Bovendien zorgen ze voor een betere gebruikerservaring voor je bezoekers.

Als bezoeker kun je ook je steentje bijdragen aan duurzaamheid door bewust om te gaan met je internetgebruik.

Kortom, duurzame websites laten maken zijn niet alleen goed voor het milieu, maar bieden ook tal van voordelen voor bedrijven en bezoekers. Bij The Green Surfer geloven we in duurzaamheid en helpen we je graag om jouw online aanwezigheid groen te maken. Let’s surf towards a sustainable future!

Alles wat je moet weten over duurzame websites

Alles wat je moet weten over duurzame websites

Energiezuinig

Een duurzame website verbruikt minder energie, waardoor je kosten verlaagt en bijdraagt aan een groenere planeet.

Toekomstbestendig

Met een duurzame website ben je klaar voor de toekomst, waarin milieuvriendelijke oplossingen steeds belangrijker worden.

Verbeterde reputatie

Een duurzame website laat zien dat je als bedrijf begaan bent met het milieu, wat een positieve invloed heeft op je imago.

Betere gebruikerservaring

Duurzame websites zijn vaak sneller en efficiënter, wat resulteert in een betere gebruikerservaring voor je bezoekers.

Een duurzame website is gebouwd met het oog op energie-efficiëntie en milieubewustzijn. Dit omvat het gebruik van groene hosting, zuinige code en het minimaliseren van energieverspilling.

Absoluut niet. Duurzaam webdevelopment kan net zo krachtig en aantrekkelijk zijn als traditionele websites, maar met extra voordelen zoals lagere operationele kosten en een positieve impact op het milieu.

Hoewel de initiële kosten voor het bouwen van een duurzame website mogelijk iets hoger zijn, kunnen de langetermijnvoordelen, zoals lagere energierekeningen en verbeterde reputatie, opwegen tegen deze kosten.

Nee, duurzame websites zijn niet beperkt in functionaliteit of design. Ze kunnen net zo veelzijdig en aantrekkelijk zijn als traditionele websites, terwijl ze tegelijkertijd milieuvriendelijk zijn.

Duurzame websites verminderen de ecologische voetafdruk door het minimaliseren van energieverbruik en het gebruik van hernieuwbare energiebronnen. Dit draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en vermindert de uitstoot van broeikasgassen.

Samenwerken?