TGS en de herstartplons.

Een bevrijdende plons

Zoals onze naam al doet vermoeden zitten we op ruikafstand van zee. Dat klinkt natuurlijk charmant. Maar in alle nuchterheid, voor het mooie plaatje hoef je er niet altijd te wezen. Driekwart van het jaar is de zee een natte grijze plak naast een klamme zandbak, met hier en daar een mijmerende passant.

Maar voor ons is de zee een bevrijdende plons. De zee is een rauwe speeltuin, een uitdager. Een natte wekker. Een breindeiner. Een vriendenmaker. De zee spoelt de stress uit door scherm en focus verkrampte ledematen. De zoute duik verdrijft de hokjesgeest, zodat we weer gepeperd aan de arbeid kunnen. Een vloeibaar onderdeel van onze werksetting.
En die strandgang kan elk moment van de dag, want een gezonde herstart werkt altijd.

Loslaten

We gunnen elk werkend mens die ‘grijze plak’. Waar je weer even écht kan loslaten. Net wat intenser dan dat corporate yogamatje onder een systeemplafond. Kopje onder, kop in de zilte wind, met kans op een nieuwsgierige zeehond (zitten hier genoeg), of een mooie vondst uit wat aanspoelt. Voel je welkom om die herstart te delen. Daar ontstaan de mooiste dingen uit. Trek zo nu en dan die deur achter je dicht en kom de kalmte delen. Daar ontstaan de mooiste dingen uit.