Shangri La als klantenkas

Jitske Kramer

Na het eerste (intens gave) project wat we voor Jitske Kramer hadden afgerond kregen we van haar een plant. Dat was nog eens attent van haar, dachten we. Maar pas later snapten we hoe attent.
Ons hoofdkwartier, ook wel Shangri-La genoemd, staat ramvol met groen. Planten zijn Bourgondiërs. Je sjouwt jezelf een stukke stappenteller aan water. En allemaal wensen ze wat anders: licht, water, grond, voeding. Allemaal een eigen willetje. Net als wij.

Human Dimensions; uniek, krachtig en lonend!


Vorige week schoven Victor en Jelle aan bij de ‘building tribes’ masterclass van corporate antropoloog Jitske Kramer. Het was een ongelofelijke rollercoaster aan ontdekking en herkenning. Normaal is jezelf acht uur intensief overgeven aan de dag een redelijke drainer. Maar toen Victor en Jelle de zaal verlieten gaven ze bijna licht: 8 uur gaf een maand aan energie. Hoe het werkt? Je kijkt als het ware een caleidoscoop van inzicht in waar je zelf een lichtend voorbeeld in bent, en je wil alleen maar meer.

De wereld van corporate antropologie

Daarom zijn we zo blij dat we de kans hebben gekregen om nóg dieper te duiken in de wereld van corporate antropologie. En het sterkte ons in de stelling: de klant is plant. Een mens vergelijken met een vingerplant, dat is tricky. Al onze klanten zijn uniek, hebben andere behoeften maar juist dat maakt het zo energierijk. Versterk je kennis, train je intuïtie en de wereld opent zich. Daarnaast is de kracht van Human Dimensions zo voedend: wie wil dat niet uitdragen?

Wil jij ook verwonderd en verward worden door de schrijfster van managementboek van het jaar schrijfster? Met gepaste trots sturen we jullie graag door naar de website van Human Dimensions: een pracht plant klant.

Adriaen Block artwork - The Green Surfer
About The Green Surfer - Pandamie
Masker face The Waste x The Green Surfer
IPA Gekkie - Dwarsdrijver schets
The Blooming Dutch - The Green Surfer (2)
The Green Surfer - patern