Digital advertising

Gericht online adverteren

Wie is jouw ideale klant?

Dat is dé vraag die wij stellen voorafgaand aan de start van een digital advertising campagne. Er zijn talloze online advertentiemogelijkheden waarmee gericht online geadverteerd kan worden. Daarom is het essentieel dat een doelgroep- en stelling vastgesteld wordt. Op basis hiervan kan de best converterende online advertising campagne opgezet worden. Een campagne dat niet alleen de juiste klanten bereikt, maar ook hen overtuigd met een pakkende boodschap.

De digitale advertentiekanalen die werken voor jou

Voldoe aan de wensen van bezoekers en zoekmachines

Een advertentie zonder boodschap is weggegooid geld. Digitale advertentiekanalen kunnen een boost geven aan het wervingsproces van nieuwe klanten, mits de juiste digitale advertentiekanalen gebruikt worden. Kan jij hulp gebruiken bij deze keuze en het opzetten van een online advertentiecampagne? Neem contact op met onze Digital Advertising expert!

Online advertentiemogelijkheden

Google zoekadvertenties

Is jouw credo: “geen tijd te verspillen”? Google Ads is het advertentiekanaal dat direct resultaten levert. Bezoekersaantallen kunnen binnen één dag vele malen verdubbelen. De keerzijde is dat aan elk websitebezoek een prijskaartje hangt, terwijl conversies niet gegarandeerd zijn. Dit betekent dat een Google Ads campagne, zonder een overwogen strategie, een kleine slagingskans heeft en veel kost. Gelukkig is er een oplossing met slimme search-campagnes. Hierdoor kan er gestuurd worden op resultaat zonder dat torenhoge budgetten nodig zijn.  

Google Display Advertising

Niet elke boodschap komt goed over in (een beperkt aantal) woorden. Gelukkig is het mogelijk om op Google te adverteren met banners. Via Google Display kan de surfende gebruiker middels banners op websites die aangesloten zijn bij het bannernetwerk van Google bereikt worden. Deze banners kunnen op basis van doelgroepen, profielen, onderwerpen, zoekwoorden en specifieke websites heel gericht getarget worden. Display advertising is daarom ook heel geschikt voor remarketing campagnes. Het voordeel van Google Display adverteren is dat er enkel betaald hoeft te worden per klik, en niet per vertoning. Zo kun je dus enorm veel vertoningen realiseren, tegen lage kosten. Door met een sterke Google Display campagne in het netwerk van Google aanwezig te zijn, werk je aan de online zichtbaarheid en verhoog je de kans op relevant verkeer naar de website.

 

Google Remarketing

Blijf zichtbaar bij potentiele klanten met remarketing. Met Remarketing van Google Ads kan een bezoeker die specifieke pagina’s op de website heeft bezocht, bereikt worden als ze andere websites in het Google Display Netwerk bezoeken. Na een websitebezoek kan de bezoeker worden achtervolgd met banners, zodat de boodschap van een campagne top-of-mind blijft.

 

Door middel van mooi ogende en doordachte campagnes worden banners weergegeven aan relevante potentiele klanten. Deze banners worden getest door banners samen te stellen uit verschillende teksten en afbeeldingen. Zoedoende kan ik kaart gebracht worden welke banners optimaal presteren.

The Green Surfer laat zich niet graag in een hokje plaatsen. Wij combineren creatief werk met harde cijfers en online groei. That’s where the magic happens!

Camera svg wit - TGS

Social advertising

Bereik binnen no-time duizenden potentiële klanten

Social advertising maakt het mogelijk om potentiele klanten op een persoonlijke wijze kennis te laten maken met een product, dienst of merk. Zeker wanneer een volgersbestand nog niet zo groot is, kan social advertising uitkomst bieden. Adverteren op social media kan via tal van targetingstrategieën. Hierdoor kan elke doelgroep bereikt worden. Wel is het essentieel dat het juiste social media platform ingezet wordt. Naast de gebruikelijk platformen zoals; Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter kun je ook op Snapchat of Pinterest adverteren.

 

Ieder traject is maatwerk, want geen enkele campagne is hetzelfde. Social advertising kan ingezet worden voor bestaande campagnes, maar ook een volledig nieuwe campagne kan uitgewerkt worden door de creatieve marketeers van The Green Surfer. Uiteraard worden de campagnes in-house beheert en passen we deze aan wanneer nieuwe kansen zich voordoen. Zo kunnen we inspelen op actualiteiten en trending topics en blijven advertenties altijd relevant.

Youtube advertising

Bereik je doelgroep op een visuele wijze door te adverteren op één van de populairste platformen in Nederland. Het aantal gebruikers op YouTube groeit snel. Meer dan de helft van de Nederlanders gebruikt YouTube. Van consumenten tot B2B, met goede video’s kan elke doelgroep bereikt worden. Wij zorgen ervoor dat YouTube adverteren een succes wordt voor jouw merk en organisatie.

Digital advertising en de kracht van een organisch bereik

Laat je organische bereik groeien met digital advertising

De veelzijdigheid van digital advertising biedt de nodige kansen. Het is duidelijk dat een goede betaalde campagne de online vindbaarheid van jou in een stroomversnelling brengt. Maar wat gebeurt er als de geldkraan dichtgedraaid wordt? Normaliter betekent dit een enorme daling in bezoekers. The Green Surfer zet echter digital advertising in om meer inzicht te krijgen in de (digitale) klant, zodat de organische vindbaarheid van social media kanalen en website toe neemt. Hierdoor zorgen we ervoor dat jij nooit afhankelijk wordt van digital advertising. 

Digital advertising - The Green Surfer

FAQ

Door middel van online advertising kan een creatieve campagne bij de juiste doelgroep onder de aandacht gebracht worden. Hierbij kan nauwkeurig gemonitord worden hoeveel mensen bereikt worden, wat de kosten zijn en hoeveel de campagne oplevert!

Allereerst is het belangrijk dat het duidelijk is wat het doel is van de campagne en welke groep aangesproken dient te worden. Op basis deze informatie kunnen onze creatieve marketeers een concept uitwerken die past bij de doelstelling- en groep. Aan de hand hiervan worden kanalen geselecteerd om de campagne te starten. Onze online marketeer zorgen ervoor dat de juiste personen worden bereikt, de campagnes conversies oplevert en

Dit is sterk afhankelijk van de doelstelling- en groep van een campagne. Er is niet één manier waarop digital advertising ingezet moet worden. Uiteraard kunnen we achterhalen welke vorm het beste werkt. Daarom gaan we graag in gesprek om de beste digitale campagne te bedenken!

Recycle the present, save the future

GreenMatter

The stage is yours

Wastebeest

Let's get salty

BeachBreak

Onze projecten

Victor Lutke Schipholt

Digital Marketeer