Social Media voor bedrijven

Beter zichtbaar worden voor je potentiële klanten door middel van social media

Zet social media in en wel hierom:

In een digitale wereld waar sociale connecties de norm zijn, is het onmisbaar om een indrukwekkende online aanwezigheid te hebben. Social media is een krachtige tool dat als een vergrootglas bedrijven helpt hun doelgroep te bereiken en hun merknaam te verspreiden.

 

Onze diensten zijn gericht op het ontwikkelen van een onlinestrategie dat als een maatpak past. Van het creëren van aantrekkelijke inhoud tot het uitvoeren van campagnes en het meten van resultaten, wij zijn toegewijd om uw bedrijf te helpen een online impact te maken.

Voordelen social media

Een kijkje in de keuken

Social media is een krachtig wapen voor bedrijven in hun strijd om online zichtbaarheid en succes. Het is als een megafoon die uw boodschap versterkt en verspreid naar een groter publiek, en de doelgroep écht inzicht geeft in je bedrijf, denk- en werkwijze. Door het creëren van aantrekkelijke inhoud en het onderhouden van interactie met volgers, kan een loyalere en betrokken fan schare – ook wel community genoemd –  ontstaan.

Combineer sentiment met keiharde cijfers

Bovendien is het een belangrijk medium om gericht campagnes te lanceren en de ROI (return on investment) te meten. Dankzij de gedetailleerde analysemogelijkheden van social media platforms kan waardevolle data verzameld worden, zodat belangrijke inzichten in de markt en doelgroep omgezet worden in een nog succesvollere onlinestrategie. Straal op social media en ontdek de voordelen van zakelijke online groei.

Social media uitbesteden

Laat de experts hun werk doen

Het belang van social media voor bedrijven is onmiskenbaar. Maar het beheer ervan kan voelen als een labyrint van tijd en moeite. Daarom is het uitbesteden van je social media aan een externe partij een uitkomst voor partijen die niet de tijd en expertise hebben.

Kies voor een ‘social media’ bureau dat bij je past

Er zijn talloze social media bureaus. De een heeft een nog scherpere pen dan de ander. Terwijl de visuals bij de ander nog pakkender zijn. Maar hoe weet je dat je de juiste keuze maakt. De klik tussen bureau en opdrachtgever is hierbij voor ons essentieel. Alleen als er een klik is, ontstaan er de mooiste dingen.

 

We plaatsen social media niet voor niks tussen aanhalingstekens. The Green Surfer plaatst zichzelf namelijk niet in het hokje van een social media bureau. Niet alleen omdat we moeite hebben met hokjes, maar bovenal omdat wij veel verder gaan dan ‘slechts’ social media. Al onze werkzaamheden zijn gericht op het ontwikkelen van een passende onlinestrategie, waarin we gerichte campagnes – ongeacht kanaal – met een aantrekkelijke inhoud creëren. Hierbij nemen wij het werk uit handen zodat je je kunt concentreren op je kernactiviteiten.

 

Onze kernactiviteit is niet het beheer van social media voor bedrijven. Toch weten wij zeker dat we de online aanwezigheid van je bedrijf door het dak laten gaan. We leggen graag hoe we dit doen voor onze opdrachtgevers.

Social Media voor bedrijven - The Green Surfer (2)

Wil jij een social media marketeer in dienst nemen?

Wij gaan verder dan enkel socials

Werken met The Green Surfer is als het inschakelen van een externe marketingafdeling. Naast een social media expert, hebben we talloze digitale talenten die ingeschakeld worden om jouw boodschap door de virtuele megafoon te schreeuwen. Dit doen we uiteraard in goed overleg, maar kan uitlopen tot een samenwerking waarbij je website niet meer van de eerste pagina van Google weg te denken is. Ook zullen andere websites blogs plaatsen over jullie kennis en kunde. Terwijl er automatisch mails verzonden worden naar potentiele klanten. Dus laat ons je zorgen over online aanwezigheid uit handen nemen en zet je bedrijf op de kaart met professionele en effectieve campagnes.

De mogelijkheden van social media zijn gigantisch

Social media advertising

Daarnaast biedt social media ook een unieke kans voor advertising. Advertenties op social media platforms kunnen gericht worden aan specifieke doelgroepen, waardoor de kans op conversie aanzienlijk groter is. Met de juiste targeting en creatieve campagnes helpen wij de dat potentiële klanten en zakelijke partners vol intrige lezen over jullie producten en/of diensten.

Social media vacature

Maar denk ook aan het vinden van nieuwe werknemers. Social media biedt talloze mogelijkheden voor vacature marketing. Door vacatures op social media te plaatsen, zorgen wij ervoor dat we de juiste kandidaten aantrekken. Dit kan helpen bij het verminderen van de tijd en kosten die gepaard gaan met jullie huidige ’traditionele’ vacaturemarketingmethoden.

The Green Surfer laat zich niet graag in een hokje plaatsen. Wij combineren creatief werk met harde cijfers en online groei. That’s where the magic happens!

FAQ

Social media biedt bedrijven een geweldige manier om hun merk te promoten, klanten te betrekken en hun bereik te vergroten. Door actief deel te nemen aan social media-activiteiten, kunnen bedrijven hun merk beter positioneren en online zichtbaar maken.

Het uitbesteden van social media kan een slimme zet zijn voor bedrijven die niet over de expertise, tijd of middelen beschikken om sociale media-accounts effectief te beheren. Door samen te werken met een social media bureau, kunnen bedrijven profiteren van de ervaring en expertise van professionals en tegelijkertijd hun eigen tijd en middelen besparen.

Recycle the present, save the future

GreenMatter

The stage is yours

Wastebeest

Let's get salty

BeachBreak

Onze projecten

Victor Lutke Schipholt

Digital Marketeer