Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Top of mountain Google

Bereik je met Zoekmachine Optimalisatie

Er is geen berg zo groot als Google. Daarom is het zo waardevol om de top te bereiken. Bovenaan in Google staan, zorgt voor meer websitebezoekers en geeft daardoor de uitgelezen mogelijkheid om een unieke boodschap over te brengen aan een specifieke doelgroep.

Uiteraard kunnen wij helpen met deze boodschap door middel van branding & strategy. Onze creatieve marketeers zijn experts in het bedenken van concepten, campagnes en kernboodschappen. Het bereiken van het juiste publiek, met deze boodschap, is minstens zo belangrijk. Hier komen onze online marketeers in beeld. Zij zijn verantwoordelijk voor de online vindbaarheid, zodat de branding & strategy volledig benut wordt.

Eén van de belangrijkste online marketing-kanalen die hiervoor gebruikt wordt is Google. Meer dan 90% van de zoekopdrachten op het internet vinden namelijk plaats via de zoekmachine. Bovenaan komen in Google kan bereikt worden op een organische manier (SEO) en middels betaalde advertenties (SEA). SEO is in tegenstelling tot SEA een toekomstbestendige manier om in de top van Google te blijven!

Do you have a question? Ask Google

Je boodschap verkondigen door middel van Zoekmachine optimalisatie

Met grofweg 3,5 miljard zoekopdrachten per dag is Google de meest geraadpleegde bron van informatie. Niet verrassend, aangezien er bijna 2 miljard websites in januari 2021 online stonden. Deze statistieken willen twee dingen zeggen, namelijk:

– Een positie bovenaan in Google wordt niet zomaar behaald.

– De waarde van een toppositie in Google levert autoriteit op en veel meer websitebezoekers.

 

Heb jij hulp nodig bij het vergroten van online vindbaarheid? Onze online marketeers beginnen met een SEO-scan, zodat beide partijen inzicht hebben in de huidige online vindbaarheid en verbeterpunten van de website. Het uitwerken van een SEO-strategie gaat in onze optiek verder dan een lijstje afwerken. Daarom starten wij altijd met een gezamenlijke kick-off. Door middel van maatwerk willen wij een hoge positie in Google realiseren en een unieke boodschap overbrengen, zonder dat de gebruiksvriendelijkheid hieronder leidt.

Het verkrijgen van een toppositie in Google is namelijk een middel om meer mensen te bereiken en geen doel op zich. Daarom zorgen wij in een SEO-traject dat een fijne website gecreëerd wordt waar bezoekers niet alleen graag (terug)komen, maar waar ze ook vinden wat ze zoeken.

SEO diensten

The Green Surfer laat zich niet graag in een hokje plaatsen. Wij combineren creatief werk met harde cijfers en online groei. That’s where the magic happens!

FAQ

Voor ons is zoekmachine optimalisatie meer dan alleen zo hoog mogelijk in Google komen. Het is belangrijk om zo veel mogelijk bezoekers naar je website toe te trekken. Maar het is nog belangrijker dat elke bezoeker de boodschap vindt waar naar gezocht wordt. Daarom gaan wij verder dan de gebruikelijk H1, H2 optimalisatie. In onze ogen is het minstens zo belangrijk dat de boodschap tot zijn recht komt als dat Google tevreden is met je website! 

Wij hanteren het credo: ‘One size fits nobody’. Hiermee bedoelen we dat er niet één manier is om een website te optimaliseren voor Google en andere zoekmachines. Een SEO strategie gaat om het maximaal tot zijn recht komen van een organisatie haar sterke krachten. Wij benutten deze krachten door maatwerk te leveren. 

Een flex werk- en speelpark

het GroenOord

Gouda Circulair

Albert Heijn

Nederlandse eigenheid en genialiteit

Duracryl

Onze projecten

Victor Lutke Schipholt

Digital Marketeer